Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Bankkártyás fizetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezen a felületen a Tagi adatok által meghatározott pénztártag OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni nyugdíjszámlájára fizethet be tagdíjat vagy eseti befizetést. Amennyiben nem jelentkezett be, a pénztártag legalább két adatát kell helyesen megadnia, hogy biztonsággal azonosítsuk. Bejelentkezés után a saját nyugdíjszámlájára fizethet be, ekkor az okiratszáma már megjelenik, és további azonosító adatot nem kell megadnia. Az azonosítók ellenőrzése után kell megadnia a befizetendő összeget és azt az e-mail címet, amelyre a visszaigazolást kéri.

A befizetett összeg a befizetést követő 3. munkanapon érkezik meg a Pénztár bankszámlájára, és a beérkezést követő 4. munkanapon jelenik meg az egyéni nyugdíjszámlán, amely az ezt követő munkanaptól a portál egyéni számla lekérdező felületén is látható.  A kártyás tranzakciók azonnal megtekinthetőek bejelentkezést követően a Tagdíjfizetés/Kártyatranzakciók menüben.

A tagdíjfizetésről itt olvashat tájékoztatást.

Figyelem!
Tárgyévi adó-visszatérítésre a Pénztár bankszámlájára december 31-ig beérkező befizetések jogosítanak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csekkes és bankkártyás fizetések csak több munkanap után érkeznek be a Nyugdíjpénztár számlájára!

Tagi adatok

Befizetés

Ft
Folyamatban