Bankkártyás fizetés

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezen a felületen a Tagi adatok által meghatározott pénztártag OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni nyugdíjszámlájára fizethet be tagdíjat vagy eseti befizetést. Amennyiben nem jelentkezett be, a pénztártag legalább két adatát kell helyesen megadnia, hogy biztonsággal azonosítsuk. Bejelentkezés után a saját nyugdíjszámlájára fizethet be, ekkor az okiratszáma már megjelenik, és további azonosító adatot nem kell megadnia. Az azonosítók ellenőrzése után kell megadnia a befizetendő összeget és azt az e-mail címet, amelyre a visszaigazolást kéri.

A bankkártyával történő T napon kezdeményezett befizetés T+1 munkanapon, de legkésőbb T+3 munkanapon kerül jóváírásra a Pénztár bankszámláján, majd az egyéni nyugdíjszámlán és a rákövetkező munkanaptól a portál egyéni számla lekérdező felületén is megtekinthető. A kártyás tranzakciók azonnal megtekinthetőek bejelentkezést követően a Tagdíjfizetés/Kártyatranzakciók menüben.

A tagdíjfizetésről itt olvashat tájékoztatást.

Figyelem!
Tárgyévi adó-visszatérítésre a Pénztár bankszámlájára december 31-ig beérkező befizetések jogosítanak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csekkes és bankkártyás fizetések csak több munkanap után érkeznek be a Nyugdíjpénztár számlájára!

Tagi adatok

Befizetés

Ft
Folyamatban
template_error_txt
template-text
template-text